•  TELEFON: 0741 103 955

FOLLOW US ON

EVENIMENTE by Chef Alexander

Orice eveniment este unic, un moment magic in viața fiecaruia dintre noi, reprezentând o carte de vizita in fața invitatilor, de aceea CHEF ALEXANDER vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferindu-va un meniu variat.

Indiferent de locul desfasurarii evenimentului (in cadrul locatiei noastre cat si la dumneavoastra) prioritatea noastra este satisfactia dumneavoastra!

De asemenea va oferim posibilitatea de a avea la evenimente vata de zahar si popcorn.

CHEF ALEXANDER organizeaza diverse tipuri de evenimente corporative.

Orice companie indiferent de marimea ei, ar trebui sa isi sarbatoreasca reusitele. Orice motiv de bucurie, poate aduce un plus afacerii raspalatindu-va munca intr-un mod placut. Evenimentele pot fi organizate atat in locatia noastra, cat si a companiei.

Va punem la dispozitie preparate culinare diverse, o gama de vinuri de inalta calitate si alte tipuri de bauturi pentru a da plusul de care aveti nevoie petrecerii dumneavoastra! Oferta de pret se face personalizata in functie de numarul de persoane, locatie, tipul de eveniment si dorintele dumneavoastra!

VA ASTEPTAM CU DRAG!

premium wordpress themes hidroizolatii tulcea realizare site web mobilier scolar editura gunivas case din lemn hidroizolatii cauciuc lichid case in rate iasi
realizare site web montaj tapet
hotel barlad
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran transport persoane romania germania premium wordpress themes Epilare cu ceara Iasi usi de garaj Calarasi creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online realizare site
realizare site web
dezvoltare site
creare site
creare web site
realizare web site
dezvoltare web site
cazare eforie nord